Om mig

Jeg er født i 1973 og bor og arbejder til daglig i Lyngby og København med terapi, rådgivning og facilitering.

I terapien bruger jeg min baggrund fra en lang karriere som mellemleder og projektleder hos Mærsk, hvor jeg blandt andet har arbejdet med onboarding og træning af teams internationalt. For at styrke mine kompetencer har jeg videreuddannet mig til lifecoach og psykoterapeut, og  arbejder i dag som selvstændig.

Som terapeut er jeg optaget af at du opnår resultater, der fungerer i alle aspekter af dit liv, om det er i dine personlige relationer eller arbejdsrelateret. Det er min opgave at bevare fokus på den problemstilling du kommer med, og hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Jeg har især erfaring indenfor stress og indre uro, meningsløshed og manglende tilstedeværelse i eget liv, samt angst i forbindelse med f.eks. alvorlige allergier.

Som terapeut er jeg underlagt tavshedspligt, og følger som medlem af  Dansk Psykoterapiforening (MPF) det etiske regelsæt. Derudover modtager jeg løbende supervision hos:

  • Pernille Jackson, psykoterapeut, organisations- og ledelseskonsulent
  • Lars J. Sørensen, chefpsykolog, livssupervisionsgruppe

Kvalifikationer

Fra 2020: Lærerassistent, Psykoterapeutuddannelsen, ID Academy
2017-2020: Certificeret Psykoterapeut MPF, ID Academy
– kompetencelinie: Chok og traume
– kompetencelinie: Kærlighed og seksualitet
2016-2017: Master Coach, ID Academy
– kompetencelinie: Teamrelationer og gruppefacilitering
– kompetencelinie: Stress og trivsel
2014-2016: Certificeret Lifecoach, ID Academy

For yderligere information om min baggrund og kvalifikationer er du også velkommen til at besøge min LinkedIn profil (på engelsk) www.linkedin.com/in/karinavoigt.

Profilbillede

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon, sms eller mail, eller bruge nedenstående formular, for en uforpligtende samtale. 

Telefonen er åben alle hverdage mellem 8 og 17. Læg gerne en besked hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og som regel samme dag.

Karina Voigt | 61 55 50 33 | karina.voigt@kvoconsult.dk

7 + 15 =

Camino Frances