Om mig

Jeg er født i 1973 arbejder til daglig i København i en større international virksomhed, samt som psykoterapeut, coach og konsulent.

I mit arbejde bruger jeg min baggrund fra en lang karriere som mellemleder og projektleder hos bl.a. Mærsk, hvor jeg blandt andet har arbejdet med onboarding og træning af teams internationalt. For at styrke mine egne kompetencer har jeg videreuddannet mig til team/ledelse- og stresscoach og psykoterapeut.

Jeg er optaget af at du som klient opnår resultater, som fungerer i alle aspekter af dit liv, om det er i dine personlige eller arbejdsmæssige relationer. Det er min opgave at bevare fokus på den problemstilling du kommer med, og hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Jeg har især erfaring indenfor relationelle problemer, stress, indre uro, angst, eksistentielle temaer og kriser, og manglende tilstedeværelse i eget liv.

Som terapeut er jeg underlagt tavshedspligt, og følger som medlem af  Dansk Psykoterapeutforening (MPF) det etiske regelsæt. Jeg modtager  løbende supervision hos:

Kvalifikationer

2022: Certificeret Transition/Stress Coach og Kriserådgiver; AS3 Transition
2022: Certificeret Outplacement Rådgiver; AS3 Transition
2020: Certificeret Psykoterapeut MPF; ID Academy
2017: Master Stress & Team Coach; ID Academy
2016: Certificeret Lifecoach; ID Academy

Derudover er jeg lærerassistent på psykoterapeutuddannelsen, ID Academy. For yderligere information om min baggrund er du velkommen til at besøge min LinkedIn profil (på engelsk) www.linkedin.com/in/karinavoigt.

Profilbillede

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon, sms eller mail, eller bruge nedenstående formular, for en uforpligtende samtale. 

Telefonen er åben alle hverdage mellem 8 og 17. Læg gerne en besked hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Karina Voigt | 61 55 50 33 | karina.voigt@kvoconsult.dk

5 + 15 =

Camino Frances