Om mig

Jeg er født i 1973 og bor og arbejder til daglig i København og Lyngby som psykoterapeut, stresscoach, outplacement rådgiver og konsulent.

I mit arbejde bruger jeg min baggrund fra en lang karriere som mellemleder og projektleder hos Mærsk, hvor jeg blandt andet har arbejdet med onboarding og træning af teams internationalt. For at styrke mine egne kompetencer har jeg bl.a. videreuddannet mig til lifecoach og psykoterapeut, og  arbejder i dag som selvstændig.

Som terapeut er jeg optaget af at du opnår resultater, der fungerer i alle aspekter af dit liv, om det er i dine personlige relationer eller  er arbejdsrelateret. Det er min opgave at bevare fokus på den problemstilling du kommer med, og hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Jeg har især erfaring indenfor relationelle problemer, stress og indre uro, rastløshed, meningsløshed, og manglende tilstedeværelse i eget liv.

Som terapeut er jeg underlagt tavshedspligt, og følger som medlem af  Dansk Psykoterapeutforening (MPF), det etiske regelsæt. Jeg modtager  løbende supervision hos:

  • Brian Rønnow, psykoterapeut, supervisor
  • Pernille Jackson, psykoterapeut, organisations- og ledelseskonsulent

Kvalifikationer

2022: Certificeret Transition Coach og Stress Coach; AS3 Transition
2022: Certificeret Outplacement Rådgiver; AS3 Transition
2020: Certificeret Psykoterapeut MPF; ID Academy
2017: Master Stress & Team Coach; ID Academy
2016: Certificeret Lifecoach; ID Academy

Derudover er jeg lærerassistent på psykoterapeutuddannelsen, ID Academy. For yderligere information om min baggrund er du velkommen til at besøge min LinkedIn profil (på engelsk) www.linkedin.com/in/karinavoigt.

Profilbillede

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon, sms eller mail, eller bruge nedenstående formular, for en uforpligtende samtale. 

Telefonen er åben alle hverdage mellem 8 og 17. Læg gerne en besked hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og som regel samme dag.

Karina Voigt | 61 55 50 33 | karina.voigt@kvoconsult.dk

3 + 2 =

Camino Frances