Ydelser

Det kan være grænseoverskridende at kontakte en terapeut for første gang. Hvordan foregår det, hvor ofte skal jeg komme – og har jeg overhovedet lyst til at dele mine problemer med en fremmed?

For at opnå et succesfuldt forløb er det, udover terapeutens kompetencer, yderst vigtigt at du fornemmer en god kemi og personlig troværdighed. Derfor er formålet med den første session også, at du får et indtryk af mig som terapeut, mens vi skaber et indledende overblik med fokus på din situation og ønsker til terapien.

Herefter aftaler vi et eventuelt videre forløb med udgangspunkt i dine mål og forventninger.

Selve forløbet vil altid tage udgangspunkt i dig og de problemstillinger du kommer med. I hver session tager vi udgangspunkt i hvordan du har det, og hvad du har brug for vi taler om – det er dog mit ansvar at holde fast i hvad du kom med oprindeligt af problemstillinger. 

Hvor mange sessioner du har brug for er meget individuelt, og kommer an på dine ønsker og problemstillinger.

Udover terapi tilbyder jeg også coaching, og karriere- og outplacement rådgivning, målrettet dig som søger et nyt job. Eller som mangler retning og glæde i dit nuværende job og karriere.

Som terapeut og coach er jeg underlagt tavshedspligt og er løbende i supervision. For yderligere information om mig, kan du læse mere her.

Psykoterapi

Et psykoterapeutisk forløb vil søge at finde den dybere rod til de problemstillinger du kommer med. Det er ofte et længerevarende forløb, men kan også være et kort forløb i forbindelse med en akut problemstilling.

Forløbet vil typisk være mere intenst i begyndelsen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

Udover at vi arbejder med dine tanker, følelser og handlinger, så du kan bryde dine mønstre og forstå din egen motivation, kan terapien også handle om accept, så du kan forlige dig med det der er.

Coaching & Outplacement

Et coaching forløb er typisk et kortere forløb med et fremadrettet fokus for at opnå specifikke mål, eller afklaring af dine mål og ønsker. Her arbejder vi intenst med en ny retning i dit liv, eller hvorfor du bliver ved med at gå i stå med de planer du har lagt.

Outplacement er coaching for dig, som ønsker specifik hjælp til at søge et nyt job. Det består af en afklaring af hvad der motiverer dig og af dine kompetencer, samt eventuel hjælp til opdatering af dit CV, afdækning og brug af dit netværk, samt ansøgninger og interviewtræning.

Formålet er at tydeliggøre hvad du skal gøre, eller hvad der skal til, så du kan komme videre i dit liv med det du ønsker at opnå.

Camino Frances